Bröllop

Många som gifter sig utanför kyrkan, s.k borgerlig vigsel, väljer oftast att göra det endast i närvaro av två vittnen för att senare ha en bröllopsfest där man bjuder in nära och kära. Det finns då möjlighet att under denna bröllopsfest ha en ceremoni där man säger ja till varandra så att det ska efterlikna ett bröllop. En vigsel är en juridisk handling och måste utföras av en vigselförrättare, dessa utses av länsstyrelsen och går att nå genom den kommun man är folkbokförd i. Det kostar ingenting att anlita en vigselförrättare och gifta sig. En sådan vigsel tar endast några minuter att utföra.

Jag är inte vigselförrättare men kan ändå hålla i en ceremoni som om det vore på riktigt. Förutsättningen är att ni ordnat med det juridiska innan. 

Om du vill ha en bröllopsfest efter en formell vigsel hjälper jag gärna till att göra en sådan dag till en fin ceremoni kärlekens tecken. Jag kan hjälpa er ta fram fin musik, hjälpa er att skriva tal till varandra, eller läsa upp några fina dikter och utföra en vacker symbolhandling till er båda. Givetvis skriver jag ett bröllopstal baserat på en intevju med er. Välkommen att höra av er!